ponedeljek, 4. april 2016 ob 13:20

Vabilo na prostovoljsko akcijo ob svetovnem dnevu prostovoljstva mladih in Dnevu Zemlje

Mladinski svet Slovenije (MSS) vas vabi k udeležbi pri prostovoljski akciji, ki bo potekala v okviru
Svetovnega dne prostovoljstva mladih in s katero bomo obeležili tudi bližajoči se Dan Zemlje.
Mladinski svet Slovenije (MSS) vas vabi k udeležbi pri prostovoljski akciji, ki bo potekala v okviru Svetovnega dne prostovoljstva mladih (15. - 17. april) in s katero bomo obeležili tudi bližajoči se Dan Zemlje (22. april). Pri prostovoljski akciji se nam bo pridružil Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije in častni pokrovitelj projekta Prostovoljec leta.

Prostovoljska akcija bo potekala v Ljubljani (Fužine) in sicer v nedeljo, 17. aprila 2016 med 9:30 in13. uro.
 
Za samo izvedbo akcije bo poskrbela lokalna skavtska skupina Ljubljana 5 - Ismet Blokov. Skupaj bomo izdelovali vodne filtre, čistila iz naravnih sestavin in celo izdelali kakšen prostočasni objekt iz naravnih materialov, s tem pa pokazali, da tudi mladi prostovoljci pomembno prispevamo k trajnostnemu razvoju slovenske družbe.

Od vas pričakujemo, da boste prišli v oblačilih in obutvi za gibanje v naravi ter z veliko energije in dobre volje, organizatorji pa bomo poskrbeli za izvedbo aktivnosti, hrano in pripomočke.

Za sodelovanje je nujna prijava preko spleta, in sicer do srede, 10. aprila 2016, preko spletnega obrazca. V primeru previsokega števila prijav, bomo prijave omejili, vas pa o vaši udeležbi obvestili dan po roku, torej 11. aprila. Hkrati s potrditvijo boste prejeli tudi natančnejše podatke o lokaciji ter ostalih podrobnostih.

Pridružite se nam pri promociji prostovoljstva, mladinskega dela in trajnostnega razvoja!
 
V upanju, da se bomo zbrali v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo.
 
Tin Kampl,
predsednik MSS

Več o projektu Prostovoljec leta
07.07.2020