sobota, 30. maj 2020
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sobota, 2. april 2016 ob 09:00, ogledov: 2897

Fotografska razstava Narodni parki: v skrbi za naravo

Avtor: Matej Ogorevc
Namen razstave, ki so jo pripravili Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani, National Geographic Slovenija in Turizem Ljubljana, je prikaz lepot Triglavskega narodnega parka in nekaterih narodnih parkov iz Združenih držav Amerike.
Vljudno vabljeni na odprtje fotografske razstave Narodni parki: v skrbi za naravo, ki bo 5. aprila ob 18. uri na Jakopičevem sprehajališču v parku Tivoli. Namen razstave, ki so jo pripravili Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani, National Geographic Slovenija in Turizem Ljubljana, je prikaz lepot Triglavskega narodnega parka in nekaterih narodnih parkov iz Združenih držav Amerike. Razstava, ki jo je navdihnila 100. obletnica ustanovitve ameriškega Urada za narodne parke, je slavospev naravnim lepotam in hkrati opomin vsem nam, da razmislimo, kako lahko skupaj pripomoremo k ohranitvi naših naravnih zakladov.

narodni_parki_razstava_2016

Na odprtju se nam bodo pridružili ameriški veleposlanik v Sloveniji Brent R. Hartley, urednik fotografije pri National Geographic Slovenija Arne Hodalič, podžupan Mestne občine Ljubljana Dejan Crnek in priznani in izredno talentirani slovenski multi-instrumentalist Boštjan Gombač. Dogodek bo povezovala Tina Uršič.

Vabljeni! 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Natura 2000

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...