sobota, 6. junij 2020
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 23. februar 2017 ob 16:00, ogledov: 5689

Športna majica »V gorah smo samo gostje!«

Avtor: Matej Ogorevc
Kvalitetna športna majica s kratkimi rokavi je opremljena z napisom, ki izraža pripadnost ideji varovanja (gorske) narave, hkrati pa opozarja na dejstvo, da smo v naravi in v gorah zgolj gostje.
Komisija za varstvo gorske narave je pripravila prikupne in kvalitetne športne majice s kratkimi rokavi za vse ljubitelje in podpornike varstva gorske narave. Naj se ve kaj smo obiskovalci gora - gostje!

Poleg prsnega napisa »V gorah smo samo gostje!« krasi levi rokav svetlo modre majice tudi logotip Komisije za varstvo gorske narave.

Na voljo sta ženska in moška različica. Dame lahko izbirate med velikostmi S, M, L, XL, za gospode pa smo pripravili majice med S in XXL. Cena majice je enaka ne glede na velikost in model in znaša 11,90 € oz. okroglih 10 € za člane planinskih društev oz. PZS.

Nakup majice je mogoč v Planinski trgovini na sedežu Planinske zveze Slovenije, v spletni trgovini, na brezplačni telefonski številki 080 18 93 ter na posameznih dogodkih Komisije za varstvo gorske narave. Prva priložnost bo že na bližajočem se licenčnem izpopolnjevanju varuhov gorske narave ter na Zboru odsekov VGN.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Natura 2000

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...