sreda, 1. april 2020
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 17. oktober 2017 ob 00:00, ogledov: 1853

Zbor varuhov gorske narave, gorskih stražarjev ter načelnikov odsekov za varstvo gorske narave MDO PD Dolenjske in Bele krajine

Avtor: Matej Ogorevc
Odbor za varstvo gorske narave pri MDO PD Dolenjske in Bele krajine ter Odsek za varstvo narave pri PD Kočevje vabita vse načelnike odsekov za varstvo narave PD z območja Meddruštvenega odbora PD Dolenjske in Bele krajine, gorske stražarje in varuhe gorske narave na redni letni zbor, ki bo v soboto, 21. oktobra 2017 ob 9.00 uri v Koči pri Jelenovem studencu.
Zbrali se bomo ob 7.30 uri zjutraj na avtobusnem postajališču pri Tušu v Novem mestu. Od tam nas bo brezplačno odpeljal avtobus skoraj do koče, kjer bo zbor, kar pomeni, da bo le ta v vsakem vremenu.

Dnevni red:

  1. Predavanje Gozd z vidika varovanja in ohranjanja. Predaval bo g. Zoran Bitorajc, zaposlen na Zavodu za gozdove - območna enota Kočevje, sodelujoč v programu LIFE
  2. Kratka predstavitev PD Kočevja, predsednik Milan Mlakar
  3. Poročilo vodje Odbora za varstvo gorske narave MDO Dolenjske in Bele krajine za leto 2017
  4. Poročila načelnikov odsekov za varstvo narave v PD za leto 2017 (vsi načelniki)
  5. Smernice in predlogi ter sprejem načrta dela za leto 2018 (vsi navzoči)
  6. Razno

Zbor bomo zaključili s klepetom ob malici ter se dogovarjali za sodelovanje pri raznih naravovarstvenih akcijah.

 

Prosim, da zaradi prostega sedeža na avtobusu, organizacije in brezplačne pogostitve svojo udeležbo potrdite do srede, 18. oktobra 2017 na telefon 041 533 317 (Rozi), načelnike odsekov in varuhe gorske narave pa prosim, da vabilo oz. novico o zboru prenesejo še ostalim, ker od vseh nimam e-naslova, posebej pa povabijo predsednike svojih PD. Iz vsakega PD naj se zbora udeleži vsaj nekaj predstavnikov.

GS in VGN iz Bele krajine boste lahko vstopili v avtobus po predhodni prijavi v Soteski ob 7.50 uri, iz PD Trebnje in Šentrupert pa na Dvoru ob 8.00 uri.

Lep planinski pozdrav!

Milan Mlakar,
predsednik PD Kočevje
Rozii Skobe,
vodja odbora VGN pri MDO PD Dolenjske in Bele krajine

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Natura 2000