sobota, 9. december 2023
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 27. september 2018 ob 13:30, ogledov: 3826

Razpis usposabljanja za naziv Gorski stražar

Avtor: Matej Ogorevc
Meddruštveni odbor Planinskih društev Gorenjske razpisuje tečaj za pridobitev naziva Gorski stražar.
Tečaj bo potekal 27. in 28. oktobra 2018 na Valvasorjevem domu pod Stolom. Namenjen je predvsem mlajšim planincem in ljubiteljem narave - članom PD, ki želijo poglobiti svoje znanje o naravi in njenem varovanju ter ga na planinskih izletih uporabiti za lažje in boljše spremljanje lepot naravnega in še posebej gorskega okolja, za utrditev odsekov za varstvo narave v PD ter za posredovanje tega znanja drugim planincem, prijateljem, znancem in svojim najbližjim.

Na tečaj se lahko prijavi kandidat, ki je član PD, je star najmanj 16 let in ima dokončano najmanj III. stopnjo splošne izobrazbe. Že pridobljeni strokovni nazivi v okviru usposabljanj PZS (MPS, VPZS, markacist PZS, mladinski voditelj, itd.) ne izključujejo možnosti prijave. Predhodno pridobljena znanja (planinska šola, tečaj planinstva itd.) so zaželena, niso pa nujna. Naziv bo pridobil tisti udeleženec tečaja, ki bo prisoten pri vseh urah teoretičnega dela in pri praktičnem delu.

Kotizacija za tečajnika, ki ga bo na tečaj napotilo PD, znaša 45 €, ostale stroške bo pokril MDO v skladu s finančnim načrtom. Kotizacijo nakažite na račun PZS-MDO Gorenjske, TRR 05100-801-048-95-72 pod oznako sklic št. MDOG-GS, obvezno pred začetkom tečaja. Usposabljanje bo izvedeno le, če bo skupno število kandidatov najmanj 15.

Prijavite se na info@pdradovljica.com ali na PD Radovljica, Ulica Staneta Žagarja 2B, 4240 Radovljica, najkasneje do 18. oktobra 2018.

Za več informacij pokličite g. Valentina Rezarja na telefonsko številko 041 451 287.

Priloge:
DOC Prijavnica
DOC Urnik

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije