četrtek, 28. januar 2021
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sobota, 26. september 2020 ob 08:30, ogledov: 789

Vabilo na čiščenje zaraščajočih travišč na Pohorju

Avtor: Matej Ogorevc
Cilj naravovarstvene akcije je povečati obseg in izboljšati kvaliteto travnih površin, ohraniti značilno podobo pohorske krajine in izboljšati življenjske pogoje za ogrožene živali in rastline.

Zavod RS za varstvo narave, Občina Zreče, Unitur d.o.o., Sklad za naravo Pohorje, Občina Mislinja in Zavod za gozdove Slovenije,

vas vabimo na
11. čiščenje zaraščajočih travišč - planj na Pohorju,

ki bo v soboto, 3. oktobra 2020.

Zbirališče je na Rogli pred Picerijo Planja ob 9:15 uri.

Aktivnost se bo odvijala v okviru projekta LIFE TO GRASSLANDS.Cilj naravovarstvene akcije je povečati obseg in izboljšati kvaliteto travnih površin, ohraniti značilno podobo pohorske krajine in izboljšati življenjske pogoje za ogrožene živali in rastline.

S seboj imejte primerno delovno opremo in obutev (močni delovni/pohodni čevlji, rokavice) in dobro voljo. Za prehrano in pijačo bodo poskrbeli organizatorji. Vsak udeleženec bo prejel tudi simboličen spomin na akcijo (majico).

Akcija bo predvidoma trajala od 9.30 do 14.00 ure.

Zaradi lažje organizacije prostovoljne akcije in zagotavljanja vladnih ukrepov zaradi preprečevanja okužbe z virusom SARS CoV-2, vas prosimo, da vašo prisotnost z osebnimi podatki (Ime in priimek, stalni naslov ter telefonska številka) sporočite do petka, 2. 10. 2020 na elektronski naslov info@zrece.eu ali na tel. št. 03/ 757-17-27.

Dogodek bo organiziran v skladu z navodili NIJZ glede varstva pred COVID-19, zato je udeležba omejena (do 50 oseb). Varnostna navodila za tovrstni dogodek si oglejte na
www.nijz.si. Za vsa vprašanja ali dodatna pojasnila smo dosegljivi na info@zrece.eu ali na tel. št. 03/ 757-17-27.


Vljudno vabljeni!


© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Natura 2000

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...