ponedeljek, 26. februar 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sreda, 10. januar 2024 ob 09:45, ogledov: 3057

Zbiranje predlogov za diplomo dr. Angele Piskernik

Avtor: Matej Ogorevc
V skladu s Pravilnikom Komisije za varstvo gorske narave objavlja KVGN PZS razpis za zbiranje predlogov za diplomo dr. Angele Piskernik za leto 2023.

 

  • Diploma dr. Angele Piskernik je najvišje priznanje KVGN PZS.
  • Diploma dr. Angele Piskernik se podeljuje gorskim stražarjem, varuhom gorske narave in drugim zaslužnim posameznikom za njihovo življenjsko delo na področju varstva in ohranjanja gorske narave.
  • Diplomo dr. Angele Piskernik se lahko podeli tudi organizacijam za njihove izjemne dosežke na področju varstva in ohranjanja gorske narave.
  • Predlagatelji so lahko planinska društva, MDO PD in organi PZS. K predlogu mora biti priloženo mnenje pristojnega odbora za varstvo gorske narave MDO PD. Predlaganec mora dati soglasje. 


Predlog za diplomo je potrebno poslati na predpisanem obrazcu, ki je priloga tega razpisa, do 10. februarja 2024 na naslov KVGN PZS, p.p. 214, Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana ali kot sken podpisanega obrazca na naslov varstvo.narave@pzs.si. Predlogov, ki bodo prispeli po razpisanem roku, KVGN PZS ne bo obravnavala in upoštevala.


KVGN PZS bo prispele predloge sprejela in odločitev obravnavala na svoji seji. Priznanja bodo podeljena predvidoma na Zboru odsekov za varstvo gorske narave.


Marijan Denša,
načelnik KVGN PZS

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije