petek, 3. februar 2023
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 20. december 2022 ob 09:45, ogledov: 2420

Zbiranje predlogov za diplomo dr. Angele Piskernik |Razpis

Avtor: Matej Ogorevc
V skladu s Pravilnikom Komisije za varstvo gorske narave objavlja KVGN PZS razpis za zbiranje predlogov za diplomo dr. Angele Piskernik za leto 2022.

 

  • Diploma dr. Angele Piskernik je najvišje priznanje KVGN PZS.
  • Diploma dr. Angele Piskernik se podeljuje gorskim stražarjem, varuhom gorske narave in drugim zaslužnim posameznikom za njihovo življenjsko delo na področju varstva in ohranjanja gorske narave.
  • Diplomo dr. Angele Piskernik se lahko podeli tudi organizacijam za njihove izjemne dosežke na področju varstva in ohranjanja gorske narave.
  • Predlagatelji so lahko planinska društva, MDO PD in organi PZS. K predlogu mora biti priloženo mnenje pristojnega odbora za varstvo gorske narave MDO PD. Predlaganec mora dati soglasje. 


Predlog za diplomo je potrebno poslati na predpisanem obrazcu, ki je priloga tega razpisa, do 20. januarja 2023 na naslov KVGN PZS, p.p. 214, Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana ali kot sken podpisanega obrazca na naslov varstvo.narave@pzs.si. Predlogov, ki bodo prispeli po razpisanem roku, KVGN PZS ne bo obravnavala in upoštevala.


KVGN PZS bo prispele predloge sprejela in odločitev obravnavala na svoji seji. Priznanja bodo podeljena predvidoma na Zboru odsekov za varstvo gorske narave.


Marijan Denša,
načelnik KVGN PZS

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije