sreda, 10. avgust 2022
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 25. februar 2021 ob 07:30, ogledov: 1352

Izpopolnjevanje za varuhe gorske narave

Avtor: Matej Ogorevc
Vabimo vse VGN, ki jim je potekla licenca, da se udeležijo spletnega licenčnega izpopolnjevanja za ohranitev strokovnega naziva varuh gorske narave.

IZPOPOLNJEVANJE ZA VARUHE GORSKE NARAVE

v petek, 12. marca 2021, ob 17.00 uri,
preko spletne aplikacije ZOOM.

Licenco morajo obnoviti vsi varuhi, ki so se udeležili izpopolnjevanja v letu 2017 ali pred tem. Od lanskega leta traja veljavnost registracije 4 leta, zato udeležencem izpopolnjevanja (in tečaja) v letu 2018 (in 2019) registracije še ni treba podaljševati.

Ker je letos mednarodno leto jam in ker kras pokriva večji del našega gorskega sveta, smo se odločili, da bo letošnje izpopolnjevanje posvečeno tej tematiki.

Predavala bosta:

  • dr. Matevž Novak: interpretacija in varovanje geoloških naravnih vrednot,
  • dr. Jure Tičar: varovanje jam.

 

Trajanje posameznega predavanja: okoli 45 min, zatem do 15 min razprave.

Naknadno vam še pošljemo povezavo do spletne aplikacije ZOOM, preko katere bo možno spremljanje predavanj. Pri prijavi v aplikacijo je obvezna navedba priimka in imena (zaradi identifikacije, bo služilo kot lista prisotnosti). Priporočamo uporabo kamere, ni pa pogoj. Če pričakujete tehnične težave, predhodno zaprosite koga za pomoč.

Za varuhe, ki se boste udeležili izpopolnjevanja, priporočamo, da se izkaznico VGN potrdi ob prvi priliki množičnega dogodka. Lahko pa izkaznico tudi pošljete na naslov Planinske zveze Slovenije in vam jo bomo s potrditvijo podaljšanja veljavnosti vrnili po pošti.

Udeležba na izpopolnjevanju in predavanjih bo brezplačna.

Prosimo za predhodno prijavo (zgolj priimek in ime, kdo se prijavlja) na varstvo.narave@pzs.si do ponedeljka, 8. marca 2021.

Irena Mrak,
vodja izpopolnjevanje
Marijan Denša,
načelnik KVGN PZS

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije