petek, 31. marec 2023
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 6. oktober 2011 ob 00:00, ogledov: 3544

Sejem Narava - Zdravje 2011 odpira svoja vrata

Avtor: Matjaž Šerkezi
Danes ob 9.00 se bodo odprla vrata sejma Narava - Zdravje 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na njem se predstavlja tudi Planinska zveza Slovenije.
Na sejmu bo moč videti in okusiti pestro ponudbo izdelkov, dejavnosti in ekološko ozaveščenih idej za zdravo življenje in trajnostni razvoj. Ne prezrite dogajanja prvega dne:
 
Planinska zveza Slovenije vam v času sejma nudi 20 % popusta pri nakupu edicij iz Planinske založbe. V akciji so tudi še nekatere knjige po ceni 3,00 €. V živo vam bomo predstavili aplikacijo GAEA+, Sprehodite se po planinskih poteh. Na voljo bosta tudi koledarja Planinske zveze Slovenije za leto 2012: Čez tri gore 2012 in Pozdrav z gora 2012.

Za šole in otroke priporočamo zgoščenko Mladinske komisije, Greva pod objem gora, na kateri je zbranih devet planinskih pesmi, ki Vam bodo krajšale čas v deževnih dneh ali na vašem predvajalniku, kje v bivaku ob treskanju neviht.

Planinsko zvezo Slovenije, usposabljanja, športne aktivnosti in dogodki v Planinskih društvih so obiskovalcem predstavljeni z »multimedijo« na velikem platnu. 

Vljudno vabljeni, planinke in planinci, da obiščete sejem in se oglasite pri našem »štantu« v hali C na kratkem klepetu. Sejem je odprt od 6. do 9. oktobra 2011, od 9.00 do 19.00 ure (v nedeljo do 17.00). Alternativna vstopnina je odsluženi mobilnik. Vsak obiskovalec ob vstopu na sejem prejme sejemski katalog, revijo Oddih.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije