petek, 28. februar 2020
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 17. september 2012 ob 00:00, ogledov: 5426

Ponudba za predavanje Triglavski narodni park, narava in človek

Avtor: Zdenka Mihelič
Triglavski narodni park je edini narodni park v Sloveniji. Večini Slovencev je poznan po gorah, jezerih in rekah. Območje je zaradi svojih naravnih danosti tudi najbolj zanimivo v Sloveniji za plezanje, oziroma alpinizem, tako letni kot zimski.
V okviru projekta JULIUS smo za alpinistične klube in odseke pripravili predstavitev parka s poudarkom na etiki in pravilih obnašanja, ki veljajo v naravi, še posebno v zavarovanem območju. Predstavitev je namenjena tistim, ki se šele spoznavajo s plezanjem in alpinizmom, kot tudi tistim, ki že poznajo območje, pa bi ga želeli še bolje spoznati. Ponudba velja za izobraževanje v okviru alpinističnih šol, izobraževanj za inštruktorje ali kot poučna popestritev četrtkovih večerov.

Predavanja bosta izvajala Tanja Menegalija (biologinja, Oddelek za varstvo narave TNP) in Jože Mihelič (upokojeni profesor športne vzgoje, fotograf, alpinist, dolgoletni sodelavec TNP).

Predavanje je brezplačno.

Več o projektu si lahko preberete na: http://www.facebook.com/pages/Julius-Project/425661400811096.

Če vas ponudba zanima, pišite na naslov: tanja.menegalija@tnp.gov.si ali pokličite na 04 5780 225, da se dogovorite za podrobnosti.

Tanja Menegalija, Triglavski narodni park

Zgibanka projekta Julius:

TNP_zgibankaJulius1_m

TNP_zgibankaJulius2_m

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Natura 2000