petek, 5. junij 2020
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 4. marec 2014 ob 00:00, ogledov: 3851

Usposabljanje za gorske stražarje v MDO PD Dolenjske in Bele krajine 2014

Planinsko društvo Krka Novo mesto | Planinsko društvo Semič | Pohodniško društvo Novo mesto | Planinsko društvo Integral | Planinsko društvo Kočevje | Planinsko društvo POHODNIK Novo mesto | 
Avtor: Zdenka Mihelič
Odbor za varstvo gorske narave MDO PD Dolenjske in Bele krajine je v soboto, 1. marca 2014, v prostorih PD Krka Novo mesto izvedel prvi del že VI. tečaja za gorsko stražo. Vodja usposabljanja je Rozalija Skobe.
Usposabljanja se je udeležilo kar 21 planincev iz šestih planinskih društev, največ iz PD Krka Novo mesto  6, PD Semič 5, Pohodniškega društva Novo mesto 4, iz PD Pohodnik Novo mesto 3 ter iz PD Kočevje 1. Letos sta se nam prvič priključila tudi 2 planinca iz MDO PD Ljubljana, iz PD Integral. 

Predavala sta prof. Dušan Klenovšek in prof. Jože Perše. Ob prelepih diapozitivih iz narave je prvi (teoretični) del usposabljanja hitro minil. Drugi del se bo nadaljeval 17. maja 2014 z naravovarstveno ekskurzijo v Kozjanski park, kjer si bomo ogledali Jovse. Na zaključku bodo udeleženci prejeli tudi izkaznice in značke GS.
 
Rozalija Skobe

Fotogalerija

 Foto Rozalija Skobe

 Foto Rozalija Skobe1 / 6

 Foto Rozalija Skobe2 / 6

 Foto Rozalija Skobe3 / 6

 Foto Rozalija Skobe4 / 6

 Foto Rozalija Skobe5 / 6

 Foto Rozalija Skobe6 / 6

 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Natura 2000

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...