torek, 18. februar 2020
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 15. januar 2015 ob 00:00, ogledov: 1976

Sodelujte v javnomnenjski raziskavi ob napovedani spremembi Zakona o gozdovih

Avtor: Matej Ogorevc
Rezultati raziskave bodo med drugim posredovani vladi, ki je ob pripravi nove zakonodaje dolžna upoštevati tudi mnenje širše javnosti.
Pred vrati je priprava novega Zakona o gozdovih. Ker se zavedamo, da se upravljanje z gozdom tiče vseh nas, smo v projektu »Za gozd - za nas. Akitvacija civilne družbe in zastopanje javnega interesa v novi slovenski gozdni zakonodaji.« pripravili javnomnenjsko raziskavo, s katero bomo raziskali odnos Slovencev do gozda in upravljanja z njim. Kot že omenjeno uvodoma, bodo rezultati raziskave posredovani tudi vladi Republike Slovenije.
 
Del raziskave smo že izvedli s pomočjo naključnega vzorčenja prebivalcev Slovenije, drugi del pa želimo izvesti preko spletne ankete ter tako povečati reprezentativnost naših rezultatov. 
 
Prosimo vas, da tudi vi izpolnete spletno anketo in soustvarjate prihodnost slovenskih gozdov.
Izpolnjevanje spletnega vprašalnika traja približno deset minut. Rezultati raziskave bodo spomladi 2015 objavljeni na spletni strani društva za ohranjanje, raziskovanje in trajnostni razvoj Dinaridov
 
Projekt ZAgozd je podprt s sredstvi finančnega mehanizma EGP 2009 - 2014. Projekt izvajajo Društvo Dinaricum, Umanotera - Slovenska fundacija za trajnostni razvoj in Pravno - informacijski center nevladnih organizacij.
 
Hvala za sodelovanje!
 
Ekipa ZAgozd
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Natura 2000